UKK

(eli vastauksia askarruttaviin kysymyksiin)

Kuka tätä sivustoa oikein pitää? | Miten ottaa yhteyttä? | Kenen kuvia sivustolla on? | Löytyykö muualta saman kirjoittajan tekstejä? | Vastausta kysymykseeni ei löydy täältä, mitä teen?

Kuka tätä sivustoa oikein pitää?

Hei! Minä olen Riina, parikymppinen historian opiskelija. Lukijaresidenssiäni pidän nykyisellään Tampereella.

Historiaa liippaavan kirjallisuuden lisäksi luen milloin mitäkin – mikä näkyy myös blogin sisällöllisenä kaaoksena. Sydäntä lähellä olevia teemoja tai kiinnostuksen kohteita ovat niin true crime, dokumentit, sarjakuvat kuin monenlaiset elokuvatkin.

Blogin lisäksi minut voi löytää Instagramista (@korteneva).

Miten ottaa yhteyttä?

Risuja ja ruusuja voi jättää artikkelien kommentteihin. Sähköpostitse minut tavoittaa riina(at)korteneva.com. Asiattomat viestit saatan poistaa ilman minkäänlaista neuvottelua asiasta.

Kenen kuvia sivustolla on?

Etusivun header-kuva (esittää jonkinlaisia antiikkisia pylväitä): Josethius, 2011.

Sivuston favicon-kuvake (näkyy useimmilla selaimilla välilehtipalkissa sivuston nimen kohdalla) tehty Favicon.io-työkalulla.

Jos ei erikseen mainittu, kaikki sivustolla käytetyt muut kuvat ovat omiani. Copyright Riina Korteneva.

Joskus on voinut kuitenkin käydä erehdys. Jostain kuvasta voi herätä epäilys, kenen ottama se onkaan. Etenkin jos epäilet, että sinun kuviasi on käytetty sivustolla luvatta, ota yhteyttä. Yleensä kuitenkin kuvien lähteet löytyvät kunkin blogikirjoituksen tekstiosion lopusta tai jopa kuvien yhteydessä olevista kuvateksteistä.

Jos haluat jostain syystä tarjota omia kuviasi, lähtökohtaisesti en ole kiinnostunut. Blogi on minulle ensisijaisesti lähinnä taloudellisesti kannattamaton harrastus eikä minulla ole kiinnostusta mainostaa muiden kuvia tai rakentaa blogijuttuja niiden ympärille.

Löytyykö tekstejäsi myös muualta?

Löytyy. Luettelo on keskeneräinen vaatimattomasta mitastaan huolimatta, mutta ilmestyy tälle sivustolle, kunhan saan aikaiseksi.

Vastausta kysymykseeni ei löydy täältä, mitä teen?

Jos asia koskee jotain yksittäistä blogikirjoitusta, suosittelen jättämään kommentin kyseiseen kirjoitukseen.

Jos asia koskee jotain, mitä et halua syystä tai toisesta yleisesti katseltavaksi, suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan minuun.